събота, 4 август 2018 г.

какво правих през последните три дена | 100 дена продуктивност

сряда 

започна доста стреснато, защото, когато се събудих си помислих, че вече е 10 часа, но за моя радост се оказа само девет. излязох за да взема пратките си от еконт (по принцип трябва да са шест, но бяха пет, предполагам ще дойде и последната в четвъртък) и минах през книжарницата за да си взема нова тетрадка (на която много си се радвам, защото е доста красива). книгите, които си поръчах са все на тери пратчет и мисля че научих, ако ще си поръчвам книги втора ръка, поне да са от един и същ книжар, защото някои доставки се оказаха почти колкото самата книга (всъщност беше само една пратка от велико търново. тия хора за 40 км ли ми вземат 4,20лв??). събрах цялата трилогия за номите, като последната книга - крилете на масклин я имам и на английски и на български (поне трябва да дойде скоро), малки богове (чиято корица е страшно красива? не мога да спра да я гледам) и чудовищна команда. лично аз не мога да спра да си се радвам на новите книжки и колко красиви са им кориците. а понеже в града имаме два офиса на еконт, някой тъпанарин ми е пратил едната книга на другия по-малък офис и трябваше от единия да ходя и до другия, а накрая ми поискаха и лична карта и се стреснах да не ми да ми се карат, че нямам 18. 

след това, като се прибрах ядох и гледах клипчета в ютюб а после довърших пролетния йаг и го публикувах. направих си планера за следващата седмица днес, защото ми беше скучно и ми беше единствено до четене, а не мислех, че  бе добро време за четене (и все още не мисля, искам да прочета цветът на магията, но ще трябва да я чета на телефона ми или лаптопа, понеже няма как да си отбележа до къде съм и ще трябва да я прочета наведнъж) и искам да прочета трилогията за номите на едно сядане, но искам и третата да ми дойде на български за да се чувствам спокойно. подредих бюрото си (отново) и седнах да си започна новата тетрадка, която мисля да използвам за география (любим предмет), защото старата ми тетрадка е отвратително грозна и не мога да я гледам, а е срамота. сега, ако беше тетрадка по физика нямаше да ми пука, ама това е география, а аз обичам география и да надявам се схвана. та започнах да преписвам, дописвам всичко, но някъде по средата на първия урок огладнях много и си направих таратор. след това довърших едно стихотворение и сега пиша това, защото не мога да се съсредоточа да уча лексика по немски. 

мисля че сега е време за малко оплаквания. понеже гледах едно (едно!) клипче в ютюб на една тема и сега постоянно ми препоръчва сходни видеа. разбирам, че в последните няколко месеца сайта става по-зле от обикновеното, но доста ме подразни и трябваше да се оплача. наскоро започнах да гледам джем и за сега обожавам всяко нейно видео (дали ще е влог или не), и се старая да открия сходни на нейния канали, но заради тази подредба на ютюб, не мога.

и да това беше за сега, до утре! 

четвъртък

е крилете на масклин така и не дойдоха, но получих обаждане, че утре ще е при мен. трябваше да посетя софия за няколко часа, но не стана и се съудих доста умряло и не знаех какво да правя. чистих вкъщи, учих малко, но беше толкова горещо (21:45 е и все още ми е страшно горещо а прозореца е отворен точно срещу мен). днеска се зачудих, понеже гледах новия тийзър за най-новата песен на папи ханс, та се зачудих как може константин трендафилов, единия от човеците зад pod igoto na 6lzokavica, да допусне такова нещо като да изписват името на песента му на шльокавица. безобразие. чудя се тоя човек как сам се търпи.

после рисувах малко, търсих кои материали за рисуване ще нападна след като си получа заплатата и накрая се захванах с дивата природа на белослава димитрова, която ми хареса повече от очакваното и написах ревю за нея. нищо особено, освен това ми беше страшно горещо през целия ден, нищо особено не стана днес, така че няма какво друго да споделям...

петък

освен че си взех и крилете на масклин, днес баба и вуйчо имат рожден ден и ще се събираме вечерта. но първо трябва да наберем сливи за компоти, които всъщност се оказаха доста (63кг сливи...) и направихме към 100 компота. нищо интересно, мисля че всеки знае как се правят компоти. после вечеряхме и ядохме много вкусна торта и пържоли и накрая след дълъг ден се прибрахме доста уморени. отново нищо интересен ден, чак се чудя защо започнах да пиша тази публикация от начало, но поне опитах нещо различно :д

: ) ♥
вик

Няма коментари:

Публикуване на коментар