петък, 20 юли 2018 г.

100 дни продуктивност


(почти) всички са чували за 100 дни щастие, но по рядкото чуваното братче на това предизвикателство, било 100 дни продуктивност. самото предизвикателство го открих преди няколко дена, докато се разхождах из тъмблър боговете на случайни хора и попаднах на блог за учене, който беше публикувал различни етапи от това предизвикателство. от тогава не мога да спра да мисля за него и днес си казах ми хайде да започна и аз.

в предизвикателството може да се включи всеки, а правилата са прости: трябва да пишеш, учиш, подреждаш или каквото си искаш да правиш, свързано с продуктивност и мотивация, за поне 1 или 2 часа, всеки ден в продължение на сто. както аз си то изчислих, ако започна днес, 21 юли, стотния ден ми се пада на 30-ти октомври. като реално не мисля да следя напредъка ми в блога, защото не мисля всеки ден да пиша публикация, в която описвам какво съм правила, защото ще е доста скучно и не мисля да задръствам блога си с това :D накрая успях да убедя и Галя и Лора, за да не ми е самотно в това приключение, и за всеки ден мислим да снимаме какво сме правили а накрая да го публикувам и тук.

за сега това, което главно искам да правя е да уча (не че не го правих и в останалите дни от началото на лятото), пиша тук, рисувам и като цяло да пиша. въпреки че сто са доста дни, мисля че ще е добър начин за изграждане на навик и за разсейване от ютюб и социалните мрежи, а и за пречистване на мозъка и организация, за правене на нещо, което от векове отлагаш. ще използвам тракера/каендара на emmastudies за да зачерквам дните си, защото реално няма да знам кой ден кой е.

та да, това от мен днес, надявам се утре с пълна скорост да влетим в предизвикателството и да го завършим успешно. а и се надявам и ще се радвам поне един човек да види това и да си рече, ей ама то е добро, мога да се опитам и аз.

: )
вик

Няма коментари:

Публикуване на коментар