събота, 9 декември 2017 г.

blogmas #5+#6 - плоският заек, нов кактус и един сравнително скучен ден


Петък беше един сравнително прекрасен ден. толкова прекрасен, че започнах предното изречение с главна буква. петъците минават бързо защото нямам първи час и имам два часа немски, които по принцип си минават бързо, защото госпожата е много добра. въпреки, че тази седмица часовника ме е проклинал и имам чувството че всичко минава толкова бавно.

в голямото междучасие отидох до книжарницата с галя и там уж на шега си купих „детска“ книжка - плоският заек. всъщност докато я четях с лора, осъзнахме, че 1) не става за деца 2) е всъщност много тъжна. едно куче и мишка откриват премазан заек на пътя и започват да се чудят какво да го правят. всъщност книжката завършва много внезапно, мисля че в този детайл беше крайната точка на учудване, удивление и объркване. струва четири лева и мисля, че ще е доста интересен подарък :D

“чакай, чакай, чакай, дай да те снимам, стой, стой, стой, леле каква хубава светлина“ 
 вечерта си ходих при баба, която ми беше купила кактусче (тя ми купува повече кактуси отколкото аз купувам на себе си). беше направила кюфтета, които всъщност много ми харесаха, а аз не обичам кюфтета :D докато вечеряхме гледахме семейни войни, и като един бъдещ географ доста се потресох, понеже някои хора си мислят, че африка е държава, в българия има пустиня, и дубай държава. на връщане с тати си говорихме за доналд тръмп и за това колко пропаднала държава е сащ, примесено със случайни обяснения от негова страна за различни части на колата, какво правят, как се сменят и тем подобни, както и аз оплаквайки се от всичко. после гледахме терминатор и светкавицата и ядохме суджук, докато майка ми беше на някакъв банкет и после са отишли на дискотека и ми каза, че видяла някои момичета от предишния ми клас там. накара ме наистина да се замисля какво правя със живота си (всъщност не, просто се опитвам да запълня мястото тук) и май се отказвам от суджука (никога).

днескашният ден е сравнително скучен защото ще пиша домашни, ще гледам сериали и ще правя подаръци. за сега чао, оставям и една песен, която вчера цял ден си тананиках.

                        


Няма коментари:

Публикуване на коментар