сряда, 6 декември 2017 г.

blogmas #3 - разсъждавам върху домашни + recent music faves


толкова често се сещам за неща, които да коментирам тук и после ги забравям, че накрая ще взема да си пиша бележки. но поне денят ми започна добре, прекарвайки няколко минути със славчо (костенурката ми, от сега казвам, че е кръстен на слави трифонов, бях на 6). понякога забравям колко много обичам това зелено същество, което скоро ще вземе да приютява водорасли на черупката си. мисълта, която ме потресе сутринта обаче, беше че нямам френски в сряда и няма нужда да се притеснявам с домашното по френски. но сега е сряда вечерта, имам контролно по математика утре, домашно по френски и химия на всичкото отгоре. а имам чувството, че госпожата ми по литература ще се самоубие вместо да прочете класното ми (пет страници разсъждение върху дон кихот), понеже правописът ми се разрушава със всяка година: з? не познавам такава буква, само една чертичка там вместо з. т? D на обратно. някой ден хората ще открият факултет за да могат да разчетат буквите ми. май даже ще направят нова азбука, не знам, кажете ми след няколко века.

мислех си, че ще мога да си напиша домашното и да си науча за четвъртък сега, но май пак ще е на сутринта. та забравих да кажа най-важното събитие за днес! купих билети за междузвездни войни! и десет минути ги държах във ръка на студа, докато най-добрата ми приятелка дойде за да и ги покажа.

сега към по-важната част и на този пост: my recent music faves


лмао за сега зарибих две приятелки по тази песен искам тук да кажа, че cage the elephant са гении!! и всичките им албуми са прекрасни, особено tell me im pretty. (пп любимата ми песен от албума е sweetie little jean) 

последната песен е monster на канйе, джей зи, рик рос, ники минаж и бон айвър. не можах да я намеря в ютюб, добре че е спотифай :D ушите ме заболяха от тази песен. + реакцията ми, когато ники започна да рапира: 

това беше за днес, последно искам да пожелая честит имен ден на всички празнуващи днес. и че си издрах гърлото от костичките на рибата, която мама беше приготвила (но все още обичам риба, просто малко много боли). 

чао :з Няма коментари:

Публикуване на коментар